Nahrávám...

AG Siber je výrobce a distributor patentovaných technologií

Detail produktu

UP MAN

   (1 Recenze )

1490 Kč

Jedinečný flavonoidový doplněk stravy s dihydroquercetinem. Dihydroquercitin obsažený v produktu je přírodní bioflavonoid, extrahovaný ze Sibiřského modřínu.


Kategorie: Člověk

  • Popis
  • Účinky
  • 1 Recenze

UP MAN

Dihydroquercitin obsažený v produktu je přírodní bioflavonoid, extrahovaný ze Sibiřského modřínu. Quercitin je  jeden z nejsilnějších flavonoidů vůbec, ORAC 64000 μM TE/g, se širokým spektrem vlastností, a tak pomáhá  při řadě zánětlivých, alergických, virových, diabetických, onkologických a jiných onemocněních, posiluje mozkovou činnost.

Dihydroquercetin čistí cévy a kapliláry, jeho dlouhodobé užívání zlepšuje cirkuaci tělních tekutin, posiluje  tvorbu kapilár, má silné antioxidační vlastnosti a schopnost navazovat na sebe volné kyslíkové radikály, které mohou způsobovat negativní změny v buňkách lidského těla. Tím chrání před degenerativními vlivy.

Podle vědeckých studií se snižuje u lidí, kteří konzumují vyšší množství quercetinu ve stravě,  procento výskytu rakoviny prsu nebo plic či astmatu.

Díky širokospektrálnímu účinku je speciálně vhodný pro lidi vystavené vysoké psychické a fyzické námaze, oslabené jedince, sportovce.

Navzdory všem uvedeným vlastnostem a účinkům nemůže nahrazovat léky předepsané lékaři.

Dávkování
200 mg kapsle, 60 kapslí v balení, 12 g Denní dávka obsahuje – 2 kapsle á 70mg Dihydroquercetin (98%), aditivum mikrokrystalická celuloza, stearan hořečnatý (E572) Nutriční hodnota 0 kcal

Použití
2 kapsle denně, během jídla nebo 1 hodinu před výkonem

  • Čistí cevy a kapiláry, podporuje jejich obnovu
  • Obnovuje imunitní systém
  • Ulevuje od bolesti kloubů
  • Chrání buňky před degenerativními vlivy
  • Eliminuje volné radikály
  • Snižuje pocit únavy a slabosti
  • Přispívá k normální aktivitě a funkčnosti nervového systému
  • Předchází procesu stárnutí
  • Regeneruje organismus
  • Podporuje ochranu cév a oční rohovky u diabetiků
  • Přispívá k normální aktivitě a funkčnosti střev

    Michal – 13.12.2016: